AZN747

搜索

三國大戰

休息咗幾日係時候寫啦!本人喺星期三最終嘗試了人生的第一次3P。
http://toronto.backpage.com/Fema ... ailable-20/17419589
http://toronto.backpage.com/Fema ... os-also-20/17419037

佢哋一叫做 Mary Jane 另一個叫做 Brooklyn。
其實諗住靜係搵MJ,點知敲極門都無人應門,但係聽到入面有聲。過咗一陣,MJ終於開門。見到Brooklyn喺廁所入面,同佢講聲Hi。問我要唔要飲啲酒,我話唔飲。MJ入咗廁所一陣跟住出嚟問我"今日做特價,$200兩條女一齊上"。見到MJ都幾索,Brooklyn都唔差,同埋我未試個3P,用條jer諗野,跟住我話OK囉。(佢哋其實收$120一個)
佢哋唔做BBBJ,同我CBJ一陣,跟住開始吊MJ嘞。吊完MJ換套吊Brooklyn。(Brooklyn比起MJ有D鬆)
完來3P都幾吃力,又要吊,又要指西,真係令人分心。同阿MJ講要唞一陣,佢問我要唔要BBBJ,不過要加$40。用jer諗野嘅我,緊係加啦!(佢話平時唔會offer)
埋單$240,見過鐘都唔摧+$20,跟住Brooklyn過嚟攬一攬我。
我一定會repeat MJ,Brooklyn就唔會啦。

"三國演義"!  

dragondick 发表于 2013-6-21 21:20 static/image/common/back.gif
"三國演義"!

唔記得講MJ係Irish,Brooklyn係Italian。

3p半個鐘夠唔夠時間玩啊?

傻傻 发表于 2013-6-21 21:47 static/image/common/back.gif

唔夠㗎,我都有話如果過鐘咁就算啦,不過佢哋話唔緊要,所以我都俾多$20。

Ellesmere 发表于 2013-6-21 21:55 static/image/common/back.gif
唔夠㗎,我都有話如果過鐘咁就算啦,不過佢哋話唔緊要,所以我都俾多$20。 ...

甘都幾抵wor

How the face of MJ?

mikekee 发表于 2013-6-21 22:09 static/image/common/back.gif
How the face of MJ?

I'd say not bad. But she has a lot of piercing. (on both nipples)

这叫双飞,不叫3P。2男1女才是3P。

傻傻 发表于 2013-6-21 21:47 static/image/common/back.gif

唔夠!  唔夠!