AZN747

搜索

小小@ temptation

今日搵返個老相好嘅舖頭”誘惑”去搵嘢,嚟咗個叫小小嘅女孩見今日有時間,年紀我估佢大約27 28咁上下,臉型瓜子臉,雙眼皮,嘴唇厚厚得有肉,相同廣告張相應該同一個人,無風塵味,長得有點秀氣說話也是不急不躁慢慢的!
囡囡的啵手感柔軟Q彈100%真波C級只是胸型是外擴,身高不高估計155左右,瘦小型小只馬,適合抱起來搞。皮膚白皙光滑,沒有紋身和疤痕。
進屋除晒衫就入去沖涼啦,
沖涼時其實都開頭都冇乜嘢嘅,跟住慢慢同我擦背嘅時候開始呢就feel到佢嘅功構架!佢識得主動用佢胸前嘅肉球就為我去擦背,軟綿綿嘅胸部加上滑捋捋嘅泡泡,我嘅肉棒即是扯旗自致敬。
跟住佢隻手由我後邊屁股摷返上前邊去清潔袋底和龜頭…佢仲揸住個袋袋玩咗兩下健康球,令我下體即時放鬆晒。跟住我轉身,見佢含了一泡暖水,開始為我吹奏水中簫。佢一路吹佢條脷一路轉,加上暖水嘅溫度,以為會好興奮咩?其實係十分之舒服同放鬆㗎!
出到房佢叫我瞓上床幫我先嚟一個按摩,我本來都冇抱太大嘅期望,諗住佢都係求其按兩下就開始做嘢。點知佢開骨嗰下手勢令我感覺好似返咗去正骨場咁樣!佢嘅手法夠力又到位,根本就舒服到唔捨得叫佢去做正常流程。佢一路好正經咁按緊我個背脊,但係佢對奶呢又喺我pat pat度揩下揩吓…
好快佢就由正骨按摩,去到用波推嘅挑逗。一對又暖又滑嘅肉球由我個小腿,開始推到上後頸,呢種咁正宗嘅波推,囡囡由用對波去按摩背脊開始慢慢亦用條脷去舔我最敏感嘅部位;小小佢條脷非常之柔軟,一路舔我個小腿嘅時候佢對波揩住我嘅大腿,到舐我條頸嘅時候佢兩對肉球亦都喺我背脊全圈,轉身之後一路賴我個粒乳頭,而佢對波就喺我肚腩上一邊打圈遊走,令我全身都騷麻。
去重頭戲吹簫嘅時候,少少吹得十分之細膩,先由袋底地舔了一片,之後亦都將整條陰莖舔得乾乾淨淨,佢條脷不停喺個龜頭上打圈,如果我條賓周係一條雪條嘅話一早就已經溶哂啦。然後佢慢慢深喉式吞吐,一啲都唔心急,慢慢將個大常半條陰莖放入口中。感覺就好似快要頂到個喉嚨一樣。
佢一路吹,雙手就一邊幫我按摩我個春袋同埋兩條大髀筋,令到我唔會又想口爆嘅感覺,而且非常之舒服。
好多時食女我都會想玩吓條女過吓手癮,但係對住小小呢個咁懂得做服務既囡囡,我就將我個身體完全交俾佢。
之後佢輕輕為我上袋袋,然後慢慢對準之後就坐咗上嚟。小小嘅騎術非常之了得,佢坐定之後,先以收音機去夾實,前後開始時慢慢慢前後咁搖…佢一下一下咁坐落黎,然後慢慢打圈,完全冇嗰種想盡快夾爆我嘅感覺。
我一邊玩佢對波,一邊享受住佢嘅騎術,慢慢我都開始感受到佢下邊非常之濕滑,然後佢趴喺我身上一邊啜我耳珠,同時下邊亦都開始加速。小小最後佢好似啲日本AV咁,直頭痞起黎上下咁坐蓮,務求可以插到最深,頂到最入,而我亦都忍受唔住…喺佢叫床聲中交貨。
今次食呢個囡囡小小,我好老實我覺得係非常之享受,佢一邊為我做服務,我就一邊喺度話爽呀!舒服啊!
因為佢開頭嘅正骨按摩的而且確手法正宗亦令我解解除疲勞。佢之後嘅莞式服務,亦都令我好似返到去以前百花齊放嘅時候,唔似得而家,好多女女都草草了事,求求其其幫人出咗貨就算。
最後評論下小小佢整體啦,佢個樣就絕對順眼,都算靚女,同埋食得落嘅!
而年紀方面,佢唔會係廿一二歲嘅妹妹仔,我會覺得佢係廿七八歲啦,有少少經驗咁。至於佢身裁,算係細細粒,但佢對波呢就真係C級以上,而且好軟熟,無論係俾佢波推或者自己揸嚟玩啦都係非常之好玩。
做服務嘅時候又細心,真情假意點都好啦,叫床反應亦都交足晒功課。所以当個人攰攰地又想出火,呢位囡囡小小係我不二之選。我本來係Mark佢半個鐘嘅啫,但係係因為佢手正骨夠力夠舒服,我即時加鐘15分鐘,最後人又鬆晒,下低細佬又鬆晒! 絕對抵玩!

Nice review.  I love the Cantonese!  ;-)
Can you explain - You booked 30 minutes, but the girl still offer a massage to start?  That sounds like a waste of time?!  When did you decide to extend your session to 45 minutes?
Also, how much make up did she wear?  She wore a lot of makeup in the ad photo, and it made her look mature, but I wonder if she is much younger in real life?

我抱着打桩 但是又坚持不了多久 心有不甘

What's the colour and size of nipple ?

harley 发表于 2024-4-9 06:38
What's the colour and size of nipple ?

胸部C柔软有弹性颜色带点粉豌豆大小奶头突出很好吸

今天约了一个小时,她小小个很是可爱,C杯纯天然,摸上去很软,皮肤也很好做胸推的时候特别滑,下面没有味道,小黑森林,而且态度很好,基本上有求必应

ShenZhenDaGe 发表于 2024-4-10 21:09
今天约了一个小时,她小小个很是可爱,C杯纯天然,摸上去很软,皮肤也很好做胸推的时候特别滑 ...

有肚子肉吗

very little from what I remember when I saw her last month. When laying down its not noticeable.
She has nice hips, great for doggy

Just been today, she is really pleasant and accommodating. Went the extra mile to satisfy in the appointment.

约过了小小,确实人如其名,很小巧的身材,但是🐻还是很有料的,盈盈一握。事后的按摩手法也很赞,听她说在国内最先是专业按摩起家的。