AZN747

搜索
返回列表 发新帖
楼主: npsfsz1

Kiko/Lucy@TokyoHoney, Nana@黑羽毛

I thought the hotel TokyoHoney is operating at is known location not only for girls but also for pimps.and drugs. No wonder there is police patrol and you must have some courage to get in there

这种什么留学生高端私做的店十个里面有十个坑啊兄弟

黑羽毛直接就黑名单了。怕过一段换个名字继续骗人了

多谢狼友分享….真的是个大坑,这种没照片的格外谨慎

noonehere 发表于 2022-9-26 21:35
Kiko provide cim? how is her bbbj skill?
The bbbj skill is pretty good. I didn't do CIM. Maybe you can ask her whether she has this service. She is nice.

terrificsex 发表于 2022-9-26 21:43
Lucy的照片明显不是本人啊。文字介绍说胸是B,你看照片里,那起码是D啊

对,看身材不是本人,写在review里了

哈哈哈哈大冤種你好,请问和日本妹子用英语沟通吗?

下次看到这种情况千万要压抑自己的精虫,别精虫上脑就无所谓先吃再说,事后铁后悔。直接转头走人就可以。

dqp 发表于 2022-9-27 09:46
哈哈哈哈大冤種你好,请问和日本妹子用英语沟通吗?

妹子英语不太好。连猜带比划

补充一下,当时发生这个事情的时候黑羽毛的微信我没删。今天一看老板已经恼羞成怒把我删掉了...