AZN747

搜索

全天然G Cup寫真女星「原幹恵」

開講有話「乳不巨何以聚人心」,由其係寫真界呢個競爭激烈嘅市場,唔單只聚唔到人心,更會聚唔到人氣,身材稍為唔夠凸出就好容易俾人比下去。而今日介紹嘅「原幹恵」,當年就站得著腳,更差唔多每年都出幾套寫真,十分之高產。

今年33歲嘅「原幹恵」,自細就夢想成為一名演員,所以喺2003年以16歲之齡膽粗粗參加著名選美大賽「全日本國民美少女比賽」,雖然就拎唔到冠軍,但就獲得寫真賞,從此加入藝能界。直到2005年推出首本個人寫真,以驚人G Cup上圍收獲唔少粉絲,期後更火力全開,瘋狂出寫真集同寫真DVD,至今共有12本寫真以及40幾張DVD。

「原幹恵」喺寫真界走紅後,就開始有片商邀請佢出演日劇及綜藝節目,而佢都如願以償成為一名演員,先後主演過日劇《孃王》、《甜心戰士 THE LIVE》,以及《幪面超人Fourze》劇場版電影。不過佢就喺2018年以出國留學進修為由,宣布暫時一切娛樂事業,未知幾時會復出,甚至直到上年年底先重新開返個Instagram帳號。

别人的都是好的😅

wow this one is nice

胸涌澎拜

為何我不是日本國藉

Nice looking asian milf

jimmycai123 发表于 2021-6-8 09:52
别人的都是好的😅

是啊😂

看标题说G CUP还以为会大的看着不舒服,没想到这么和谐

Vanfun 发表于 2021-10-1 17:03
看标题说G CUP还以为会大的看着不舒服,没想到这么和谐

這怎會是G杯呢?
每一英文字母代表一英吋的差別。G在英文字母排第七,等於七吋。你看有從胸的最低部伸出七吋嗎?

这个身材肉感,确实是极品啊。