AZN747

搜索

【台灣美女】有車有樓可以搵佢 台灣「辰辰」

香港男仔成日話識女仔要有車有樓,又成日話台灣女仔就冇咁現實,事實又係咪咁呢?好似呢個台灣美少女咁,IG就寫到明叫大家有車有樓可以搵佢喎!

咁又唔係佢現實,而係因為佢除咗係一個Model、遊戲實況主同KOL之外,佢本職係汽車保險同「房屋裝潢修繕」,所以先叫大家有車有樓嘅問題就搵佢咁解!咁如果你兩樣都冇,都可以去睇下佢IG上嘅靚相,因為佢都分享好多生活美照,當中有唔少都係泳衣清涼照,再加上佢略帶迷濛嘅眼神,以及臉頰上嗰粒畫龍點睛嘅痣,會睇到你相快啲買車買樓然後去搵佢傾下架!

只有第一张照片好

too many make up... kind of artificial girl...
there is some pictures that makes her pretty lovely...but at certain angle and light and distance combination...
all close shoot kind of average...

actually the selfie she made with mirror kinda capture most of her gift!
she may know better how to shoot herself better than the photographer!

dabobo 发表于 2020-8-6 18:47
只有第一张照片好

兄弟是胸控

有房有车还用选她吗?玩玩还可以

為何每張照片都不像同一人。

脸 感觉有点奇怪

确实,每张都像不同人

不同化妆ps真的感觉不是一个人

Dario233 发表于 2022-3-16 20:00
不同化妆ps真的感觉不是一个人

化妆也是一种P图技术