AZN747

搜索

Sora @ Moonwaiting 好嘢已噃屌

http://moonwaitingvip.com/6932-2/

上次個報告屌到 MW 條女一文不值,有D狠友可能懷疑喺咪我寫因爲太耐太耐無見我出帖。小弟真的懶了很多,不過我好公道嘅,有屌有讚,呢個喺我出帖嘅原則,就喺真實無偏私的報告。所以上次咁寫 Andy 大哥唔好嬲我吖。回歸正題,今個黄昏以是小弟同 Sora 玩第二次啦,條女有品質控制,两次都一樣令我咁滿意,所以應該表揚一噃。

樣: 8.5 是我鐘意的,當然 MW 無張相似 Sora, 夾硬嚟你可以話有一、兩張有兩三分似吧,但無參考價值,個波巳經無咁大啦。.

身: 8.5 瘦底,五呎六到長頭髮,波是中小B真波有D揸手。好有亞洲 OL 感。全身好完美,如果對波是C真波,我加多一分。

年:我睇大慨廿五到。

態:9.0 有求必應,有笑容全程無黑面,非常合作。我兩次玩唔同姿勢,佢都好配合。上次玩到尾聲條鳩有D軟,佢用個姣 AV 樣同姣脷姣話鼓勵令我再硬起屌,十分有專業精神,今次也不例外,值得一讚!

姣:9.0 絕對有 AV 姣閪的感覺。

技:8.5 每一個屌姿勢,個口,條脷,含功,眼神,姣功十分到家。

服:9.0 捲脷嘴,水吹唅鳩,企喺度閪夾腸,六九,床邊屌,企喺度狗仔屌,牛女,床上狗仔屌,我喺佢上面屌加濕吻捲脷,軟了可令我硬噃。唅鳩床邊企喺度得,床上佢喺上面唅一樣出色。其實好容易俾佢挍到出精,好彩我兩次都忍到最後口爆送一大口子孫入佢嘴,佢唅上唅落再加條脷功令我個鳩頭舒服到慾仙慾死。唯一無問喺獨龍,唔知佢有無?

總: 9.0 算後生,靚,姣,技術態度服務好,口爆完結技巧十分了得,難得!

返:已噃炒,會再屌!

血:$140 两次佢都好有禮貌喺我口爆完同我講時間唔夠,不可以同我按摩啦,我當然無問題啦,因我半粒鐘都玩足鐘十分滿意。

我想佢應該心中不太喜歡口爆,雖然口爆技巧同笑容十分,但成口精滿時佢有幾吓好似扣喉同作嘔的動作,都幾可愛。

大佬,Andy 知你個用戶名咩?佢點知你插佢呀?

好耐無見 Andy 啦,上次搵佢,係叫大佬佢幫我約 Cathy 因為約極都約唔到

Sora 樣有8.5分,重要廋底,真係要去識吓

邊有女鍾意比人口爆架哥哥,仔仔就有可能

momo175 发表于 2017-5-25 12:22

1 年前,BBF 有個法國妹,鐘意口爆之後重要吞哂

高登仔 发表于 2017-5-25 15:56
1 年前,BBF 有個法國妹,鐘意口爆之後重要吞哂

噢,果條法國妹記得記得
屌,但唔多咯,而且有D吞完仲想嘴你,你嘴訂唔嘴?
之前有幾條麻甩仔想吞我D精子,霖起都驚

momo175 发表于 2017-5-25 16:45
噢,果條法國妹記得記得
屌,但唔多咯,而且有D吞完仲想嘴你,你嘴訂唔嘴?
之前有幾條麻甩仔想吞我D精子 ...

Kirara 多數日本妹可以收費吞,而法國妹係佢自己鐘意吞

高登仔 发表于 2017-5-25 17:50
Kirara 多數日本妹可以收費吞,而法國妹係佢自己鐘意吞

噢,日本妹我麻麻,搵鬼妹吞好過

赞一个。应该是个新人吧。不过很很喜欢OL感觉,看来一定要去试试。多谢分享

momo175 发表于 2017-5-25 12:22

还真有女孩喜欢被口爆,我以为只有susie乐意做这个,而且不用加钱,不错了