AZN747

搜索

Nana@Purple Sugar

禮拜五終於試了傳說中的Nana。其實同其他review一樣;雙半球,態度有點冷,按得都唔錯。佢個BS(BodySlide)一啲都唔BS(BullShit), 真係落足力,好個其他試過嘅BS。去到PS, Nana都捉住我個胸,所以玩佢對胸一啲都唔就手。跟住到腸仔雙蛋,初時覺得冇乜特別,但係磨磨吓終於磨咗出嚟。唔咁大個仔都係喺Tittyfuck 射出嚟。唔知係唔係對波嘅關係,彈到我手臂同個身都有。沖涼埋單都係$120。

我一路著衫Nana同我講禮拜一有新女,叫我可以試一試。我講笑咁問佢條新女有冇佢咁靚,佢笑笑口咁同我講話仲靚個佢。其實Nana笑起上嚟係幾靚,佢應該要笑多啲。我覺得佢有啲似以前Jenny旗下果個Nana/Ruby。

Where is Jenny?  Maybe the same nana.. she has worked for couple yrs.. I have the honour to try her years ago...

cb491 发表于 2015-1-19 16:17
Where is Jenny?  Maybe the same nana.. she has worked for couple yrs.. I have the honour to try her  ...

No, that's not the same Nana

今日係禮拜一, 你試左新女未?

mkjai 发表于 2015-1-20 00:15
今日係禮拜一, 你試左新女未?

哩排好窮,儲返多啲錢先再去