AZN747

搜索

Alisha @ BP 差妹超女友感真波好水夠姣,正!

http://toronto.backpage.com/Fema ... ian-alisha/25056945

年: 6.5 廣告已寫廿六,佢話廿七,西人樣無中日韓咁耐看。佢地廿七好似中日韓三十頭,比我平時玩D鬼妹大,但一開門頭五秒已感到佢嘅吸引力女人味加以睇到應該好態度同有女友感,所以去馬!
樣: 7.0 唔錯,好秘書樣,幾靚架,幫老闆做事又可解决性需要果種。
身: 7.5 有五呎三四真波三十四B同一百零五磅到,同廣告一樣。 相是真的,佢同第四幅相樣著都一樣,波囉都靚。條短裙把佢身材突曬攪到我好鳩興奮!
態: 10.0 應該未俾過滿分,但個超女友感同好能聽話,全程無公式化,真喺好似同你私人秘書開房咁奭
姣: 9.0 好有經驗,但又好多真閪水,無袋唅完未帶套用個閪同我閪鳩slide咗最少五分種,條能被佢閪水上下在右好能易差D插入咗
技: 9.5 犀鳩利!  個閪少緊好正,個口又一流,我要嘅花式全部配合,重不斷撫到新鮮閪水出,好性感
服: 9.5 我今晚想要果D都齊矖,半粒種玩完走時已有四十分鐘,全程無吹我亦無睇過鍾。
血: 廣告$120半粒鐘,但我因之前已袋咗一百諗住玩另外兩條女,不過無玩(睇我另外兩張帖吧),所以唔記得佢應收百廿,俾咗一百,佢都無數就嘴多幾嘢先拜拜
返: 一定會
總: 成個過程無叫雞感,真喺正!  佢又聽話,把長髮放下穿辨公室短裙加絲「物」同高跟鞋,正!  上演一出秘書老闆淫出來。

約左但比佢放飛機,真冇引

她是印度差妹 or 北美差妹? 無差味?

great review.....

thanks for sharing again. I am obsessed with indian girls these days. Love the exotic feel! No time to hunt recently. Will need to catch up in the game soon!

i think i will try then

loppy 发表于 2014-11-21 09:37
thanks for sharing again. I am obsessed with indian girls these days. Love the exotic feel! No time  ...

If I go, I will tell this cha-mui that the first 10 strokes are for my friend loppy!  

May be this will make you feel better.  

tomsiu 发表于 2014-11-21 06:46
她是印度差妹 or 北美差妹? 無差味?

無差味,因我一定走如有少少差味

taste spicy?

dragondick 发表于 2014-11-21 18:06
If I go, I will tell this cha-mui that the first 10 strokes are for my friend loppy!  

May be t ...

aha ha ha. Yes please. Drill curry meat for me!