AZN747

搜索

Moonlight SPA 個老板娘好風「蘇」,最少後生廿五年就好啦

前兩日電話問Joanne有冇返工,有同有空,即去。

入去另一條女話佢唔喺度,已有被骗感,睇落條女長髮身材普通但年似卅中上,牙唔喺太齊,唔喺我柸茶。

想走時佢叫我留低一俥,原來来者是老板娘,有姣感同女友感楠住我想我留低同佢玩,可惜年應四十五以上,如果後生廿五年,立刻入閘,佢後生都應多人溝,因個樣唔錯你想像佢後生時個樣應很不錯

最尾無玩到,個日隔離Nana又無時間,最尾揾鬼妹玩是也

「騷」字,終於記得點寫啦!

可憐 .... 四十五以上 ~~~~ 還要做 (楠住我想我留低同佢玩). 埃!

你應該再去多次啦. Joanne 非常值得試, 而且更加值得 repeat.

Moonlight SPA 個老板叫 feifei. 應該無四十五. 我估30尾啦. 她是服務型, 技術一流. 她用大脾和乳房夾JJ的技巧比屌真閪更爽.

HaHaHaHaHa
I will do it for $80, Bamburgh circle price

hihibye 发表于 2014-11-14 06:19
你應該再去多次啦. Joanne 非常值得試, 而且更加值得 repeat.

我都好想試吓佢

hihibye 发表于 2014-11-14 06:22
Moonlight SPA 個老板叫 feifei. 應該無四十五. 我估30尾啦. 她是服務型, 技術一流. 她用大脾和乳房夾JJ的 ...

我絕對同意佢會喺服務型加淫姣女朋友感, 但年纪超越我極限, 抱歉

ahwong 发表于 2014-11-14 13:20
HaHaHaHaHa
I will do it for $80, Bamburgh circle price

我都會如收80全套射兩次一粒種一百

hihibye 发表于 2014-11-14 06:22
Moonlight SPA 個老板叫 feifei. 應該無四十五. 我估30尾啦. 她是服務型, 技術一流. 她用大脾和乳房夾JJ的 ...

同感。老板娘可以约吗?hihi兄具体说说