AZN747

搜索
楼主: waba

Selina@EdenDream and Mia (the phone girl)

关闭 [复制链接]
呢個帖,回得快,放錯響Selina個地頭,有弟兄會見無端端講Sisley, sorry. 偷帖。
不如將錯就錯,反正都係近期多人提及嘅點心,作為比較。
Ben gor 唔介意,不如唔好移帖,就咁算?
馬笑頓首

Masiu 发表于 2013-12-1 02:20
呢個帖,回得快,放錯響Selina個地頭,有弟兄會見無端端講Sisley, sorry. 偷帖。
不如將錯就錯,反正都係近 ...

唔怪得睇到我一頭霧水,仲以為你講夢話添!  

Masiu 发表于 2013-12-1 01:14
呢個帖,我有補充。
本來想響冰火仔果邊回帖當補充,當然有理由,但班半唐番可能唔知我 up 乜,要吊條契弟 ...

謝謝馬 Sir .... 好 .... would have been my turn la.

马兄原来是舒服过头,讲的好真实,看来呢条女值得试!

呢個帖,我有補充。
本來想響冰火仔果邊回帖當補充,當然有理由,但班半唐番可能唔知我 up 乜,要吊條契弟 ...

马兄好文釆,奇文共赏。子仔,睇唔明吧,细个又唔勤力读书。老大徒悲伤啦。我谂紧点样食你果歺先。

子哥 发表于 2013-12-1 09:10
马兄原来是舒服过头,讲的好真实,看来呢条女值得试!

点啊?净系睇到舒服过头就算,其它思呢?子仔,我惊紧,您星期一返到条女洗脚上船啊。跟咗马兄做二房啦。唔紧要,马兄留左澳龙响峨眉,最多叫埋您啦。酒水您出。我请甜品任食。

呢個帖,我有補充。

倩女幽魂? 真唔真 Ah. 冇老點 ma?

Fireandice bro only gave her 6.5/10 on looks. Kind of harsh.

你 hup 班半唐番好 la.  唔好 hup 我 ah.

呢個帖,我有補充。

马哥是星期六几时去见的Sisley ?

theone 发表于 2013-12-1 09:29
点啊?净系睇到舒服过头就算,其它思呢?子仔,我惊紧,您星期一返到条女洗脚上船啊。跟咗马兄做二房啦。 ...

马哥要娶距做2房都要等我地吃完先再娶哈哈,可能翻吾到toronto,看来又要吃斋一个week

成日都講,再講一次,點心妹三大致命傷:態度、服務、個人衛生。或者廣義來說,服務性行業,3 golden rules, 放諸四海皆準。
身高冇得改變,身材樣貌可以較裝修堆砌,簡單例子,擺林志玲放響面前,但服務差,態度惡劣,不注重個人衛生,執到喊3年。
Sisley 樣貌身材,可以話唔差,身材梗一定唔係 32C, 23, 34, 腿長42,至於個樣,長髮遮遮掩掩,佢又非常客氣,謝前謝後,羞人答答,成日低頭作輕微鞠躬,語氣温柔,幾個驟眼快掃,唔算驚艷靚女,但一定唔差,我又唔係法醫官,此情此景,喂,兄弟,你想點?仲有乜要求?Esther 好過佢?咪玩野啦,有D帖話佢粉厚,皮膚唔好諸如此類,正一攞嚟講,up 得就 up, short 鳩咗,下次見mm要唔要帶紗紙?多lun 餘。
無意維護,不須美言,講過,以態度,服務,個人衛生而論,拍得住韓妹,近乎勇,如此水準,復國有望,飲得杯落。
馬笑頓首