AZN747

搜索
楼主: waba

Selina@EdenDream and Mia (the phone girl)

关闭 [复制链接]
Masiu 发表于 2013-11-30 19:24
一哥,邊有咁多怨氣?信步所之,隨遇而安,反而柳暗花明。咪急,我有野講。
馬笑頓首 ...

阿马阿马你系边快点浮头讲嘢了!等住你成晚了,又话又怨气!等我地分享下哈哈

子哥 发表于 2013-11-30 23:22
鬼叫你成日给钱点女跟住服侍埋点女,点女更是钟意一哥你!我地是给钱点女来服侍我地! ...

境界唔同,子仔,我大您好少,但你还在玩女。要升lev 驯服哋女啦子仔。哈哈。

子哥 发表于 2013-11-30 23:25
阿马阿马你系边快点浮头讲嘢了!等住你成晚了,又话又怨气!等我地分享下哈哈 ...

佢仲未出嘢,所以未講得!  

子哥 发表于 2013-11-30 23:25
阿马阿马你系边快点浮头讲嘢了!等住你成晚了,又话又怨气!等我地分享下哈哈 ...

妖,您条友想睇戏。后生仔咪甘八啦,又斋戒呀?

theone 发表于 2013-11-30 23:29
境界唔同,子仔,我大您好少,但你还在玩女。要升lev 驯服哋女啦子仔。哈哈。 ...

No No No 一哥你错了,我地给钱享受,你是给钱给点女享受!哈哈心态吾一样!我的servers 20|10只对老婆!哈哈

子哥 发表于 2013-11-30 23:41
No No No 一哥你错了,我地给钱享受,你是给钱给点女享受!哈哈心态吾一样!我的servers 20|10只对老婆! ...

都话您玩得女少啰。知道什么是最高境界吗?先天下之忧而忧,后天下之乐而乐。到了某程度,见到条女由野马变成绵羊。那种成功感比射精更快乐。明白吗?

theone 发表于 2013-11-30 23:50
都话您玩得女少啰。知道什么是最高境界吗?先天下之忧而忧,后天下之乐而乐。到了某程度,见到条女由野马 ...

是的一哥!小弟会多多向你学习!哈哈要过2日先放监!我犯贱吾钟意绵羊,喜欢野马哈哈

dragondick 发表于 2013-11-30 23:33
佢仲未出嘢,所以未講得!

可能出极都出吾到来塞住左系下面的头里面!可能以家去左医生没时上来讲哈哈

Masiu 发表于 2013-11-30 19:24
一哥,邊有咁多怨氣?信步所之,隨遇而安,反而柳暗花明。咪急,我有野講。
馬笑頓首 ...

马少怒骂点心赋
六王毕,四海一,蜀山兀,马少出。
以下就要靠您写啦。
写得出末啊,我等到花儿也谢了,

呢個帖,我有補充。
本來想響冰火仔果邊回帖當補充,當然有理由,但班半唐番可能唔知我 up 乜,要吊條契弟都冇效果,不如番返嚟,做一個對比。應承過幾個人,其中兩個係我嘅至愛,one of them check on my post everyday, even get somebody else to translate into Korean to make it more easily understand, I'm honored, I'm speechless, I don't know what to say. 大家知我從不獨立出主題作賽後檢討,男子漢唔可以言而無信但可以古惑,作為補充,未算破例。
開宗明義,唔鍾意點心,我嘅讚彈,並不客觀。
一開門,燈光昏暗,靚女長髮及腰,倩女幽魂。問我個樣乜環境,老實講,憑直覺感覺,應該唔難睇,著high heel, 幾高,非常有禮貌,非常好態度,非常客氣,語氣不冰不火,適當笑容,唔特別熱情但又唔冷若冰霜,頭兩分鐘感覺似係一個非常好嘅空姐多過mm,仲係 business class 或以上,絶對冇失望,印象非常好,挑剔如我,無話可說。
除鞋入房,非常貼心覺我掛衫,除 high heel , 即刻矮五吋,打量身材,老實講,距離 model 身材差好遠,但亦唔算差,小肚有小小 baby fat, 以身材論,不過不失。SF2冇水簫,我亦冇要求,但服待得非常妥當,客氣有禮貌,似一個妹仔服待主人沖涼,SF2睇真D個樣,唔係岑麗香,以點心論,算好睇,MW PT點心個樣我俾4分,Sisley有7.5分,以點心而論,算高分,大小姐solid 9. 唔係話冰火仔講野不負責任,但face/ body同樣6.5分,唔知乜標準?唔係攻擊佢,可以話各花各眼,燈光太暗係事實,但化妝太厚,見光死?真係多鳩餘,不知所謂,語無倫次,可以不理。
SF2開始,已經不停忍佢笑,慢慢熱身,上床埋牙,先 offer massage 幾分鐘,我話好,上得你床就係你嘅人,我一向第一次都由mm話事,你俾乜我接乜。轉身後戲肉,DFK, 真係爽,冇口氣冇異味,難得,DFK拍得住幾大天后,同時我開始發功,雙手不停游離敏感地帶,口手並用,終於我雙手都搞到濕晒,佢D喘氣聲仲大聲過抽氣機,埋牙之際,以我嘅深層次技術型鑚探,將佢完全征服,打曬冷震,陰道連環收縮,床單都濕埋。事後佢攬實我幾乎搞到我骨折,用好嗲嘅國語講話我很捧,真的非常捧。大佬,幾大天后都衰響我手上,你估真係浪得虛名?又話再 massage 多一陣,我憐香惜玉,攬頭攬頸DFK多幾分鐘,終於OT十幾分鐘,臨走前睇佢個樣仲開心過我。
冇69,冇DATY, I didn't ask for it, 我比較臭寸,淨係同3位天后玩呢D遊戲,但我有衝動DATY Sisley, 雖然唔一定會做,但我應承有下次。響多倫多對點心而論,我第一次作出如斯承諾。
總結一下,樣貌ok幾好,太古回頭率唔知,太古淨係D女望我,我從唔望女,由細到大,我對異性熱烈眼光,習以為常。身材唔係model身材,不過不失,客氣有禮貌,聲線嗲,常作輕度鞠躬,變成眼神接觸唔夠,亦好似比較害羞,唔算缺點,可以係買點 ,應該有兄弟鍾情於羞人答答嘅小妺妹,態度服務一流,注重個人衛生。頭髮太長比較麻煩,成日要就住就住,整體來說,過程愉快,望住Sisley, 我想起金庸筆下韋小寶嘅雙兒,假如有日我痴咗線望住個月亮話係四方嘅,佢坐響我隔離望望下都會話:相公,真係嘅,望真D個月亮真係好似方方地。
點心質素參差不齊,能夠話好,鳳毛麟角,講Sisley, 平心而論,真係幾好,挑剔如我,無話可說。
星期六,損友飯局,應酬多,急就章,寫得不倫不類,亳無組織,想 catch 佢嘅印象在腦海中來回兜轉,又要應對朋友之間嘅談話,未能專一,最慘係口腔裡面仲留餘有佢口水嘅味道,呢種感覺,唔知點形容。
峨嵋澳洲花龍,輸得口服心服,其他菜單,腸胃唔好,可免則免。
馬笑頓首