AZN747

搜索
楼主: Ben2009

有關 Moonwaiting-Sadik 的風波: 本人(遲了的)回應

theone 发表于 2013-10-2 18:58
马兄,听讲您大哥好好倾。牙擦苏?

一哥,你仲後生,我已經過咗為發射而做野嘅階段,有時我同條女一齊,最緊要睇下有冇mood同埋chemistry , 上次開果5個字母,除咗你個H, 我都同佢地有好嘅交流,起碼我嘅感覺係,響佢起眼中,我唔算一個唔好嘅顧客,我見個佢2次,應該大家感覺都唔錯,今個weekend會複卓多一次,好似探朋友咁,幾親切。有時我覺得出嚟玩,有層次高低慨分別,點選擇同個人修為及性格有關,後天雖然話可以慢慢學,始終幫助不大,無能為力。雖然話有時我地嘅心態係靚女便是娘,佢地會覺得我地有錢便是神,但我覺得人與人之間起碼有一份基本嘅互相尊重,有咁嘅諗法出嚟玩,應該會開心D。有時你隨口一句,我借題發揮,又講多咗。最近我成日開鐘,享受過程,次次幾舊,同老婆講話班friend打完波飲下午茶,佢有時心水清D都問到我唔識答,喂,大佬,幾條友去南園金鳯飲下午茶次次幾百,你砌俾我睇,食乜lun野?
馬笑頓首

Masiu 发表于 2013-10-2 22:32
一哥,你仲後生,我已經過咗為發射而做野嘅階段,有時我同條女一齊,最緊要睇下有冇mood同埋chemistry ,  ...

有時都係過心引姐,非常同意馬笑啲講法
Fortunately my tigress is not as smart as yours
Touch wood

一哥,你仲後生,我已經過咗為發射而做野嘅階段,有時我同條女一齊,最緊要睇下有冇mood同埋chemistry ,  ...

马兄,下次同嫂夫人讲,依家升咗level ,输咗波,要请峨眉皇帝蟹。甘就过到骨。

心有所属,为射而射,苦射也,
情有独钟,泄欲而欲,无欲也。

theone 发表于 2013-10-3 00:26
马兄,下次同嫂夫人讲,依家升咗level ,输咗波,要请峨眉皇帝蟹。甘就过到骨。 ...

一哥,咪能玩我啦,有個禮拜我話打輸波去百福請食趐,我老婆問點解唔叫佢?唔通我話百福啲趐唔啱佢食?或者變咗新口味,食趐配 kimchi?
馬笑頓首

ahwong 发表于 2013-10-2 20:09
鸡蟲梁宽当然系亚黃哥啦!
梁宽都幾打得過bor.中係大師兄添
不過都係要聽師父之笛,點都唔夠一哥甘勁 ...

鸡蟲梁宽
梁宽是从小跟黄飞鸿一起长大的城市贫民。对黄飞鸿的敬畏,对十三姨的暗恋,得意时的小人得志,被训斥时的垂头丧气,最後还是死於[花樓]病

南園金鳯飲下午茶  ~~~~ 妖 ...! 我都係金鳯常客 bor? 吾通你係 .....

Masiu 发表于 2013-10-3 02:58
一哥,咪能玩我啦,有個禮拜我話打輸波去百福請食趐,我老婆問點解唔叫佢?唔通我話百福啲趐唔啱佢食?或 ...

话时话,百福以前果个佛跳墙都做得几好。可惜又变成历史。本来食翅地方变成食粥。迟下可能变成饺子馆。Bayview hill 悲歌。

theone 发表于 2013-10-3 08:56
话时话,百福以前果个佛跳墙都做得几好。可惜又变成历史。本来食翅地方变成食粥。迟下可能变成饺子馆。Ba ...

百福搬咗去富食街,不過好似冇以前咁好啦

tomsiu 发表于 2013-10-3 07:32
鸡蟲梁宽
梁宽是从小跟黄飞鸿一起长大的城市贫民。对黄飞鸿的敬畏,对十三姨的暗恋,得意时的小人得志, ...

甘肯定另有奇人,我都係做反亞黃sir先至庵,後尾哥句,嚇能死嫁dr. siu