AZN747

搜索

藍苺劉俐 25萬陪佬開房

「藍苺」劉俐最為人知係其澎湃上圍,佢一直係憑「味之天使」
呢個朵跟錢國偉搵食,但工作量一直唔多,拍劇又係出得幾
秒,今日就有報道話佢秘撈,收25萬同一名內地中年男人
上澳門酒店作不道德交易。

報道話得到劉俐同中間人嘅傾交易內容以及錄音,內容係劉
俐用港式英文問對方,對象係乜野國藉同幾多歲,又問係咪
fast job(指一次性交易),結果係過夜價25萬,中間又叫
對方刪除whatsapp內容驚外洩,最後拍板今個月4
號星期六作交易。

而報道話今個月14號劉俐就鬼祟過澳門,一落船就有架七
人車接佢,之後一行幾個人先去食晚飯,落樓時有一名中年
男子拖住劉俐隻手好親蜜,之後5個人又一齊上車,去到澳
門星際酒店,就得劉俐同該中年男子落車,然後兩人上酒店
,到凌晨兩點兩個人仲未離開。

之後劉俐受訪,問返佢當日呢件事,佢就支吾以對,首先話
同朋友去食生日飯,食完就走,但問到佢入咗酒店,佢就話
去同朋友唱K,再問唔係上房?劉俐就話:「我唔係好熟澳門…係上房唱K,唱到凌晨呀!」又話酒店咁多門口,佢走咗都冇人知。

其實「藍苺」工作真係寥寥可數,最近講得出嘅,就係《情越海岸線》佢喺沙灘著三點式狂奔拋胸啦!

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

i want a russian finish from her. imagine my JJ between those soft boobies...heaven

厲害!!!!!!!!!!!!!

好贵啊...