AZN747

搜索

Tasha @ InHouseVip

睇完巴打報告比Tasha極高評價,而且仲係靚波,見照片相頭唔錯,即日預約!
地點在Kennedy HWY7嘅Townhouse,屋內得佢一個女仔。
F: 6.5 睇得出係真照片,目測25至27歲,只不過照片比較瘦。真人屬於介乎喺姐姐型同少婦之間,照片比較有氣質,真人似wet妹多d。
B: 屬於chubby形,160-162cm,不過有線條,對波的確係亮點,水滴形靚波,尤其係你坐度佢女上時,張對波壓過來,視覺效果非常好。股型亦相當唔錯,有肉地夠圓!
A/S: 可能我下晝去,佢比較攰,所以冇另外報告咁熱情奔放。冲涼比較求其,冇水簫。上床叫我瞓底,先奶袋底,BBBJ,吹功中上,手口並用。ready先女上,見到佢對波Fing來Fing去佢有feel,之後佢叫我坐起身挨住床背,成對波壓上嚟,睇嚟佢自己都非常享受。之後佢轉身繼續女相,今次轉角度望住佢屁股上下上下咁郁。feel到佢越嚟越濕,除此之外,佢仲開始留好多汗(成個過程我冇乜點郁,都係佢做主動)。最後狗仔式對住佢屁股狂轟一輪派貨。休息一輪,佢又用手搞我細佬,問我想唔想嚟多次,其實時間夠,不過夜晚仲要揸車落DT,費事揸車瞌眼瞓。瞓喺度傾吓偈,佢非常健談,咩都講,一路講一路玩我條賓周😆。
Damage: $280/45min + tips
Repeat: yes

Soft boob ? what about the nipple size ? Trim or shaved ?

2 shots allow in 45 min session?

harley 发表于 2024-3-8 07:24
Soft boob ? what about the nipple size ? Trim or shaved ?
Soft and real. Nipple size can’t remember, maybe just normal?

lemon6688 发表于 2024-3-9 18:11
2 shots allow in 45 min session?

She asked if I wanted another shot, not sure if need to extend or not.