AZN747

搜索

Albee@Angel Day Spa

小第身為Vip 嘅熟客仔,之前有同前抬講過,只要一有新做嫩口嗆中國學生妹妹仔,要第一時間發短信俾我食頭啖湯,今日下午就收到信息,就話有個中國留學生叫Albee啱啱出嚟做,問我要不要去睇嚇,前枱話條女怕Vip撞到熟人同學,所以只係敢去姊妹店Angel Day Spa 返工,聽佢咁講我真係幾想試試,咁就即刻食完個麥當勞午餐就去,去到Angel有個戴眼鏡嘅前枱同我講話Albee忙緊,咁就食不到頭啖湯只可以做第二個,咁就唯有攞罐可口可樂入房度等,同掃嚇手機,我就梗係唔沖涼住先,等到同條女一齊洗白白,大概15分鐘條女就敲門入嚟,問我可以嘛?第一眼望落去髮型係劉海型,染咗少少淺啡色,眼睛就比較細,有啲似日本妹,睇落去應該真係啱啱讀緊College,都幾可愛清純,大家沖涼喏陣時,我就多口問佢點解會出嚟做呢行,佢就話自己有份正職係做花店喎,是但啦可能九噏,反正呢條女真係幾嫩口,樣就不過不失啦,對波就真係唔大,勝在所有嘢都無經後期加工,沖完涼抹乾身,條女就倒咗兩杯mouth wash ,一人一杯,好快我就趴咗喺張床度,佢就裝模作樣咁同我按咗幾吓,反轉身佢就同我吹簫,佢話只可以帶套吹,我心諗算數啦可能佢啱啱出嚟做有D驚,都吹咗有三分鐘,之後我就擘大佢對腳奶佢塊鮑魚,細心反開佢檢查一吓,入面個洞都算幾粉,就係有啲毛毛,見
奶倒有啲少少水出,我覺得差不多啦,就叫佢換咗一個新套子要抽插佢塊閪,可能佢最近真係少做,我條Jer放入去都有啲壓迫感,叫床聲就插大力就大號聲啲,插細力就細聲啲,都幾過癮,可能真係太緊,幾分鐘就射咗出嚟了
F 6.5: 假照片,唔係乜嘢大美人,但就勝在後生嫩口,鄰家清純女孩feel, 睇落去應該係20歲咁上下,真人望落去就係染咗少少啡色頭髮,頭髮就係有少​​少長但係佢就出用髮夾束咗上去,眼睛矇矇,臉長下巴有少少尖,化淡妝,整體望落去就係無乜”風塵味”
B 7.5: 我見Albee 嗰陣,佢係著咗件連身短裙,最得意就係著嗰對鞋係波鞋而唔係高踭鞋,身高就應該大概有五尺三,上身就無乜肉,下身就有啲肉,對波應係B,摸上手都有啲脂肪嘅,粒乳頭就淺啡色算OK大粒,最得意啜啜嚇係會變大粒啲,下面就無乜點剃毛,佢個閪窿係我今年吊過咁多條女頭三位最緊嘅,以我經驗睇應該最近係少做
S 7.5: 網站菜單上的服務都有,好似sf2, dfk, daty 都有做,但要帶套吹就好似少咗啲嘢,個價錢就比其她Vip女少比二十蚊算係ok啦,可能新手嘅關係,係做愛嗰方面都不係咁主動,值得一讚係吹功不錯,會慢慢用佢個嘴又吸又啜住我個龜頭,如果不係帶住個套可能真係會俾佢吹爆咗出嚟,全程就國語交流,態度都不錯有講有笑,仲同我講想留喺加拿大,之後搞埋佢老豆老母過嚟,咁就知佢有嗆吹水啦
P: 180 半顆鐘,可能要環保吹所以平咗廿蚊
R: 小弟就覺得如果係要吊一個20歲咁上下同埋應該係啱啱出嚟做嘅學生妹,以180蚊可以做一鑊嘅價位,係值得一試嘅,但如果係要模特網紅,佢就唔係囉

廣告橫幅表示 "$160 全包大優惠".   Why $180??  騙人嗎??

francoayb 发表于 2023-12-6 02:15
廣告橫幅表示 "$160 全包大優惠".   Why $180??  騙人嗎??

打开她家网站,有$180的,还有$160和$200的

那这家确实挺便宜,网站的照片全都没有参考价值吗?他家是一个个不满意换,还是一次性给你看?像QQ那样

quietcap 发表于 2023-12-6 07:17
打开她家网站,有$180的,还有$160和$200的

我明白了、 原來是广告上的技術取考另人喑信是全塲 $160。很幸運在我去之前看到你的回复否則我不會帶足夠的錢會很尷尬.