AZN747

搜索
返回列表 发新帖
楼主: elle

North York Lily Massage

$120 is a standard price for fs (30+ladies by indy),so dont expect too much for a massage+fs pack with 120

tiramisu 发表于 2016-4-18 23:12
she's 40+ with dark skin and man made boobs, bad breath and bad service, only massage was good but h ...

I tend to believe what you said as I have read all your previous honest reports. OP has not written anything before, this post appeared to me to be an advertisement.

識貨!樓主個名簡直改得太perfect了!識得用個"刀"字!贏哂!!

俾個Like你!

生銹都夠贏!信我!

七把刀 发表于 2016-4-23 13:21
識貨!樓主個名簡直改得太perfect了!識得用個"刀"字!贏哂!!

俾個Like你!

Re: 改名

唔好意思樓主!Sorry !應該喺十二樓至啱!!

七把刀 发表于 2016-4-23 13:21

俾個Like你!

你係乜水呀,我好似唔撚識你喎?呢句野係你答iambrown講過嘅,我都係學咀學舌啫。
等我食飽飯等屎痾果陣,會抄低你呢排串我地兄弟嘅說話,組合一篇七把刀語錄,同啲兄弟溫習溫習。

七把生銹刀 发表于 2016-4-23 19:46
你係乜水呀,我好似唔撚識你喎?呢句野係你答iambrown講過嘅,我都係學咀學舌啫。
等我食飽飯等屎痾果陣 ...

你真喺好鳩衰啫!玩恐嚇!又玩鳩埋稱兄道弟添!嚇鳩到人家鬼死咁驚!

其實人哋識撚你條on99喺老鼠咩!

弊家火,讚鳩着個唔識感激個㣭佬添!

歌仔都有得唱啦:
無敵是最鳩寂寞最撚痛苦!
好!我等你!記撚得出撚埋你啲飲奶力!

其實你喺唔喺嗰個"f...你自己"條友啫?好鳩似囉!

其實我真喺唔鳩記得邊鳩個喺"iambrown"?TVB個喬寶寶?同時本人只會向前看無你咁心胸狹窄,咁記仇,成鳩個乸型咁!睇嚟"生銹乸型"呢個名比較適合你囉!