AZN747

搜索

鬼妹区怎么都是广告呢?

完全看不到review,这样的情况下,也不敢贸然过去啊。
鬼妹区的广告商们不要疯狂顶广告了呀
大家知道谁的鬼妹review比较多,推荐下,我好参考下呢

你看不見你說的所謂鬼妹区的標題嗎?
多倫多 約會 (鬼妹 / non-asian), 那個根本就是廣告區.
在這裡叫人推荐下谁的鬼妹review比较多, 那真是倒這個網站的米, 仿佛就是在A餐廳進食, 高談闊論說B餐廳的食品怎樣多款式, 怎樣好.
看看誰人會這樣不給面子于Ben2009及SmallPotato.

屌!! 最憎呢D傻仔. 自己唔睇清楚就亂咁講!

果個係廣告區, 當然只有廣告啦. 你發帖呢度呢個區先係review區呀!

呢度好多鬼妹review, 自己睇啦. 最撚憎D伸手黨員, 有報告唔去睇, 下下叫人推荐.

sin49 发表于 2015-6-25 16:27
屌!! 最憎呢D傻仔. 自己唔睇清楚就亂咁講!

果個係廣告區, 當然只有廣告啦. 你發帖呢度呢個區先係review區 ...

最好笑這句: 广告商们不要疯狂顶广告了呀.
佢都話'参考下鬼妹review'啫, 應該未有行動住, 個人資料顯示今年十五歲咋.

fuckme 发表于 2015-6-25 17:01
最好笑這句: 广告商们不要疯狂顶广告了呀.
佢都話'参考下鬼妹review'啫, 應該未有行動住, 個人資料顯示今 ...

我也真是来信砍。