AZN747

搜索
楼主: 小六子

多伦多的那些年,那些日子 --- 第三章

看了老狼的文字,一声叹息:我来晚了!

感谢楼主,勾起了很多美好的回忆啊。那个时候包夜才800-1000,他们家的大部分都在这个范围内。后开极品涨到1200-1500,但物有所值啊。那个时候大部分车房还可以金鱼缸,现在想想也很怀念啊。

thanks for sharing this fantastic story...

williamstream 发表于 2015-5-30 14:35
The following links are the pictures of Yumi at Babie520 and Hebe.  Did any brothers see her in 2009 ...

I saw Baby many times, she's from深圳, her friend Cutie who was from Taiwan.

尤记得当年年初二之开年头炮 ! 唉 ! 俱往矣 ! 黯然 ! 怕回首 ! 愿遗忘 !

KK315315 发表于 2015-6-3 23:38
thanks for sharing this fantastic story...

No problem. Enjoy!

huilongxiaoxiao 发表于 2015-6-4 13:34
尤记得当年年初二之开年头炮 ! 唉 ! 俱往矣 ! 黯然 ! 怕回首 ! 愿遗忘 !

此情可待成追忆啊!

ccnu009 发表于 2015-5-29 22:58
貌似5年还是6年前的事儿了 那个时候我还没开始狩猎!!!这么好的妞我都试过啊!!!!! ...

市场上总体质量是上升趋势,所以兄弟不必太遗憾

小六子 发表于 2015-6-4 15:24
市场上总体质量是上升趋势,所以兄弟不必太遗憾

完全没看出来成上升趋势! 我觉得是再往下走 一年不如一年!其实也可以理解 生活条件好了谁谁出来做着生意啊!

ccnu009 发表于 2015-6-4 16:31
完全没看出来成上升趋势! 我觉得是再往下走 一年不如一年!其实也可以理解 生活条件好了谁谁出来做着生 ...

I dunno, back in the day guys have to meet keeper first and wait along with other guys to fuck. It sucked big time.

Now we only deal with gal.