AZN747

搜索
返回列表 发新帖
楼主: seaboy

私做樓上骨Lily

喂,各位大哥,各路英雄,部分資深狼友,唔該俾面...
有D大哥問價錢?幾耐?有乜服務?半套全套?按摩手勢好唔好?後唔後生?幾歲?身材好唔好?仲大鑊過查家宅填個人資料...
可唔可以打電話自己問呢?有幾難?講兩句啱爹已經去馬啦,百零蚊按摩連其他野一粒鐘仲想點?要唔要個個好似大小姐咁轉行做骨女?講明,我果件下星期放假,單以按摩而論,我都去試下。
唔係話馬爺惡死係又鬧唔係又鬧,喂,打電話問下有幾難?

Masiu 发表于 2014-10-31 16:34
喂,各位大哥,各路英雄,部分資深狼友,唔該俾面...
有D大哥問價錢?幾耐?有乜服務?半套全套?按摩手勢 ...

馬爺, 兄弟問有乜服務係因為出面樓上骨按摩有好多varieties, 有骨女全裸同你按摩, 又有毛巾包住下身露出對波(當然唔係雞包仔嗰類)同你按摩, 有啲按摩+半套有bbbj奉送, 我第一次唔沖涼跳上按摩床做按摩, 出門口時骨女就提我下次先沖涼, 話餐單已經包括bbbj, 如果bbbj忍唔住爆咗唔緊要, 繼續同你擔住等你完, 因為佢可以慳番工夫做hj, 又可以做吓肚餓的嬰兒. 林林種種, 講都講唔哂. 市場價現在按摩+半套=$80, 按摩+全套=$100至$120. 仲使乜周圍問. 唔通想搵啲$80包按摩+全套, 唔係冇, 眼角有魚尾紋, 肚皮大過個胸. 喺星島按摩導遊欄有大把選擇.
Lily使唔使用以上所講嘅招數引客或留客, 留番俾做過佢嘅客講.
估計有人會pm我問邊啲骨女有以上varieties, 唔該你地慳番.

It is easy to make phone call but you won't always get the truth, also I don't speak Mandarin!
So a report from chings who have tried them out is much appreciated.

fuckme 发表于 2014-10-31 18:04
馬爺, 兄弟問有乜服務係因為出面樓上骨按摩有好多varieties, 有骨女全裸同你按摩, 又有毛巾包住下身露出 ...

有人的地方便有江湖,有江湖自然有規矩有競爭恩怨情仇是非不斷,想來骨場亦是如此。
為咗一百幾十已經各出奇謀扭盡六壬,反映出生意難做,我能感受到其中難處。
做人,其實甚難  ...
馬笑頓首

Masiu 发表于 2014-11-2 01:32
有人的地方便有江湖,有江湖自然有規矩有競爭恩怨情仇是非不斷,想來骨場亦是如此。
為咗一百幾十已經各 ...

樓上骨的確生意難做, 2014年是最差一年, 先有較往年為長的冬季, 歡場淡季至五月分仍未完結, 七月分又適逄世界杯, 睇波/賭波影響揼骨意欲, 最致命的是Spa熱潮, 樓上骨生意一落千丈. 過去大半年, 有退休的, 有返原居地的, 有轉型式做木魚的. 今天打開星島, 樓上骨廣告中, 按摩附設半套或全套的, 只有三則. 樓上骨在多倫多已到了沒落階段. 馬爺, 今後我何處去先揼骨, 後攪野?