AZN747

搜索
楼主: dragondick

Moonwaiting 客服投訢

七把刀 发表于 2016-4-19 15:43
龍鳩兄;

我在此所提及到"吊鳩高嚟買"唔喺指價格方面!亦喺指Booking方面,因有一些狼友好鳩中意一窩峰 ...

有兄弟提點我,令條電話妹咁撚吋,高竇,傲慢嘅主要原因可能係時間嘅問題。因為當時係近十二點,啱啱開工,而有好多鍾意飲頭啖湯嘅兄弟鋒勇而來,電話一定好密集,應接不瑕,你想問多句,佢嘟FRANCE KING 費撚事傾。過咗中午呢段衝鋒,就輕易喇,因為有啲係半嗰鐘,有啲係四十五分鐘,有啲係一個鐘,後面來嗰啲電話就分散好多,容易做好多。
所以鍾意飲頭啖嘅兄弟嘟應該眯少少鑊。聽落嘟有啲道理。

Her job is not easy, I can imagine.

iambrown 发表于 2016-4-19 20:30
以龍哥嘅江湖地位,應該要比翻幾分薄面,原本唔想多事,起度插嘴,但睇到好多太mean嘅言論, 不得不出來講 ...

如果你睇咗我#79第二段,你就明點解我興,點解唔一早講 "你停好車,再打嚟啦", 我又唔係第一次出來叫雞。其他雞舖嘟係咁㗎啦;點解要推三推四,又唔講要我喺地底停車場停邊度。唔好忘記好多柏文入到地底,電訊終斷,手機失零,咁我點算。

我最後話我已經喺地底停車場,你再唔比,我就走頭。佢從未提過條女係唔係準備好。我嘅約會係午時,係第一嗰,條女當然唔駛補粉啦.

呢件事已告一段落,我嘟唔想再傾,免傷和氣。

从龙哥投诉描述的情况以及moonwaiting 的telephone lady 两个人说的情况,大家很明白当时到底发生了什么!原本只要到了,一个短信就可以解决的问题,有必要连打三个电话吗?你难道不知道她一天要工作13.5小时,要接多少电话,回多少短信,难道只伺候你一个人吗?互相体谅一下好不好!  根本没有必要为了这样一件小事调头就走,后面还要写投诉贴!是个男人,就把这个事情放下了,没必要越描越黑。

Wenjun 发表于 2016-4-19 21:15
从龙哥投诉描述的情况以及moonwaiting 的telephone lady 两个人说的情况,大家很明白当时到底发生了什么! ...

Please read #93, they crossed each other.

RealMan 发表于 2016-4-19 21:08
Her job is not easy, I can imagine.

Major difference:

She is getting paid to work hard.
We are paying to work hard.

Please read #93, they crossed each other.

我们都是经常出来玩的。每次遇见的情况都和telephone lady 描述的一样。但是我从来没有像你一样一直打电话催。等一下就会有电话或者短信进来。而且我基本上都是约12点第一个,那也必须等女孩ready了,收到短信了,才可以上去。今天我就约了第一个,我到了,但是女孩还在路上,我也知道她的房间号码。但是我却在楼下等,不可以在她房间门口等。因为我们不可以看到女孩穿平常衣服的样子。她们不喜欢的。希望你能够明白这一点。

iambrown 发表于 2016-4-19 20:30
以龍哥嘅江湖地位,應該要比翻幾分薄面,原本唔想多事,起度插嘴,但睇到好多太mean嘅言論, 不得不出來講 ...

雞同龍講,我係想講雞同鴨講,但係以家係龍哥,所以變了
雞同龍講嘮,此雞唔係那種雞,你誤會啦。
Katy姐姐我從來冇問題。亦都大家尊重,你原全誤會了

dragondick 发表于 2016-4-19 21:31
Major difference:

She is getting paid to work hard.

And we suffer PTSD if our JJ fails to perform up to Par!

I'm curious what will happen if  DD tries booking with mw again?   Or has DD basically written off MW?